İletişim

Kamış Şemsiye mi Bambu Şemsiye mi?

Kamış Şemsiye mi Bambu Şemsiye mi?

Şemsiye kullanımında kamış şemsiye mi bambu şemsiye mi? Hangi malzeme daha dayanıklı diye soruyorsanız bambu olarak yanıt verilebilir. Bambudan biraz daha az dayanıklı olabilir diyorsanız da kamış şemsiye modellerini denemelisiniz.

Kamış Hasır Şemsiye Özellikleri

Kamış hasır şemsiyeler ince yapılı rulo şeklinde ve uzunlamasına görünümü olan şemsiye modelleridir. Hasır şemsiye modelinde dikkat çeken renk açık kahve tonlardır. Kullanım süreci bakımından memnun kalacağınız bir ürün olarak değerlendirilebilir. Plajlarda ve bahçe alanlarında konforlu bir alan oluşturmak için kamış şemsiyeler epey avantaj sağlayacaktır. Kullanım süresi 3-5 sene arasındadır.

Bambu Şemsiye Özellikleri

Bambu şemsiye modelleri kullanım süresi bakımından kamış şemsiyelere göre daha avantajlıdır. 5-7 sene civarında dayanıklılık süresi verilmektedir. Ancak kullanımla beraber verilen sürelerde değişimler olabilir.

  • Ana malzeme bakımından bahçe şemsiyesi beklentilerine uygun bir ürün olduğu söylenebilir. Bambu şemsiyelerin görünümü kamışa göre daha kalın bir yapıdadır. Renk olarak birbirine benzediğini fark edebilirsiniz.
  • Kalınlıkları farklı olduğundan bahçe şemsiyeleri dışında çit olarak da kullanımdan bahsedilebilir. Bahçe çevresini dikine çitle kaplamak için bambu uygulaması olabilir.
  • Plajlarda sıkça kullanılan bambu şemsiye modelleri, renk bakımından daha desenli bir görünüm verebilir. Bambu ağacının bazı bölümlerinden kalma izler bu alanda rastlanacaktır.

Hasır Şemsiye Alt Kısmı Nasıl?

Bambu veya kamıştan yapılan hasır bahçe şemsiye modelleri alt bölüm bakımından değerlendirilebilir. Karşılaştırma yapılırsa kamış şemsiyelerin altı ve bambu şemsiyelerin altı benzerdir. Ağırlık olan bölüm genellikle farklı malzemeden üretilmektedir. Örneğin plastik su veya kum doldurma alanı ile şemsiye ana bölümü ayrıdır.

Bambu şemsiyelerin alt bölümü daha ağır olabilmektedir. Malzeme daha dayanıklı ve kalın olduğu için kamışa göre daha çok ağırlık isteyebilir. Fakat ebatlarla da alakalı durumu gözden kaçırmamalısınız. Kamıştan yapılan şemsiyenin metre kare hesabı bambuya göre daha büyükse alt kısmı da paralel olacaktır. Bambu şemsiyenin bir parçasındaki yoğunluk kısmen daha çoktur.

Yaz ve kış bahçelerinde benzersiz dekorasyon malzemeleri aradığınızda firmamıza başvurabilirsiniz. Kamış şemsiye mi bambu şemsiye mi? Yanıtı fiyat ve kapsamlı değerlendirme ile bir de ekibimizden duyabilirsiniz.

Bambu Pergole, Hasır Bambu, Saz Hasır Dekorasyon, Hasır Şemsiye, Kirpi Çatı, Saz Kamelya, Çin Otu Saçak, Hasır Rattan Sandalye