İletişim

Hasır Dekorları

Hasır Dekorları

Dünyanın her yerinde son zamanların en popüler dekorasyon tasarımlarının yer aldığı hasır dekorları pek çok kullanım alanında tercih edilmektedir.

Hasır dekorları evlerin ya da her türlü mekanların iç ve dış dekorasyon uygulamalarında son derece önemli bir yere sahip olan doğal malzemeler kullanılarak yapılan uygulama işlemleridir. Her türlü ortamlar ve eşyalar ile uyumu sağlayan hasır dekorlarına olan ilgi her geçen gün daha da artmaktadır.

Hasır Dekorasyon Nedir?

Hasır kurumuş bitki saplarından, rafyadan ya da saz gövdelerinden örülmüş olup genel olarak taban döşemesi, duvar ve tavan kaplaması şeklinde kullanılan ot türüdür. Bu tarz otlar çok daha kolay bir şekilde toplanarak dürülebilir ve kullanıldığı yere, yapıldığı malzemeye göre değişik türleri bulunmaktadır. Gün geçtikçe çoğalan stresli şehir hayatından uzak olmaya yardımcı olan hasır dekorasyon günümüzde son derece popüler olmaktadır. Bu tarz dekorasyonlar kullanılan doğal hasır malzemesi hasır otu ile doğada yer alan sert kabuklu uzun gövdeli bitkilerin işlenesiyle elde edilmektedir. Bu tarz dekorasyonlar sayesinde dış, iç ve çeşitli aksesuarlar ile eşyalar yapılmaktadır.

Hasır Dekorasyon Ürünleri

Hasır dekorasyon ürünleri doğa içinde yer alan saz kamışı ve bunlar gibi kabuklu bitkilerin odunsu gövdesinin en uygun olacak şekilde kullanılması ile hazırlanan ürünler olmaktadır. Bambu hasır, hasır kamış gibi bahçe çiti ile hasır gölgelik yapımında kullanılan ürün çeşitleri hasır dekorasyon ürünlerde ilk sırada yer almaktadır. Bunların yanı sıra dekorasyon ürünlerinde lamba, duvar dekoru, hasır vazo, hasır sepet, avize gibi çok sayıda aksesuar ile eşyalar bu tarz uygulamalar içinde yer almaktadır.

İnsanların tatilde veya evlerinde doğal yaşam alanlarının oluşmasına yardımcı olan bu tarz ürünlere ola ilgi gün geçtikçe çok daha fazla olmaktadır. Bunların yanı sıra yer hasır dekorasyon ile ilgili gölgelik seçenekleri özellikle turizm ile ilgilenen yörelerde çok daha fazla bulunmaktadır.Hasır dekorları her türlü yaşam alanlarına olan uyumları ile pek çok kişi tarafından ilgi odağı olmaktadır. Bu tarz dekor ürünleri için her zaman firmamız ile iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.

Bambu Pergole, Hasır Bambu, Saz Hasır Dekorasyon, Hasır Şemsiye, Kirpi Çatı, Saz Kamelya, Çin Otu Saçak, Hasır Rattan Sandalye