İletişim

Neden Bambu Hasır Çatı Tercih Etmeliyim?

Neden Bambu Hasır Çatı Tercih Etmeliyim?

Yaşam alanlarında çatı dekorasyonunda neden bambu hasır çatı tercih etmeliyim?Günümüzde bambu hasır çatı dekor amacıyla kullanılmaktadır. Sağlamlık, estetik görünüm, renklendirme, hafif olması, çevre dostu olması, uzun ömürlülük ve bakıma ihtiyaç duymaması ile tercih edilmesi önerilen bir çatı çeşididir. Bu sebepler doğrultusunda çatılar da bambu hasır kullanımı oldukça avantaj sağlar.

Doğa seven ve doğa ile iç içe olmayı seven kişiler çatı kaplama için bambu hasır tercih ediyor. İzolasyon görevi gördüğü için çatılar da yazın serin, kışın ise sıcak tutmasına katkı sağlıyor. Bunun yanı sıra dekor amacıyla çatılarda sıkça kullanılmaktadır. Bambu hasır doğal bir malzeme olduğu için yılarca deforme olmadan çatı kaplama olarak kullanılabilir. Uzun ömürlü olması ve bütçe dostu olması ile günümüzde en çok tercih edilen çatı kaplama malzemesidir.

Bambu Hasır Dış Mekanlarda Çatı Kaplama

Dış dekorasyon da bambu hasır e çok çatı kaplama da kullanılıyor. Kaliteli bambulardan hasır elde edilerek çatılara dekor amacıyla kaplama yapılmaktadır. Yapımı ve bakımı oldukça kolaydır. Bambu hasır çatı kaplama tercih edilmesinin pek çok nedeni bulunmaktadır. Özellikle hafif, kendiliğinden renkli, dayanıklı ve kullanım açısından temizlik gerektirmediği için sıkça tercih edilmektedir. Kullanım alanlara kattığı faydaları ise;

  • Tatil köyleri gibi yazlık evlerde serin bir ortam sağlamak
  • İzolasyon sağlamak
  • Çatı kaplamada ekonomik olması
  • Güneşi süzerek kullanmak ve aşırı ısınmayı önlemek

Çatı kaplama için kullanılan bambu hasır temizliği için ekstra bir şey kullanmaya gerek yoktur. Çardak, kamelya, ev çatısı, tatil köyler, bar, teras, restoran, cafe, loca, bungalov ve büfe gibi kullanım alanı oldukça geniştir.

Bambu Hasır Çatı Kaplama Fiyatları

Bambu hasır çatı kaplama fiyatları firmadan firmaya bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda kullanılan malzemelerin kalitesi ve boyutu da fiyatlandırmaya etkendir. Her bütçeye uygun kaliteli bambu hasır çatı tercih edilebilir. Firmamız Türkiye genelinde bambu hasır çatı kaplama hizmetini 7/24 sunmaktadır. Montaja hazır ürünlerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz. Neden bambu hasır çatı tercih etmeliyim?

Bambu Pergole, Hasır Bambu, Saz Hasır Dekorasyon, Hasır Şemsiye, Kirpi Çatı, Saz Kamelya, Çin Otu Saçak, Hasır Rattan Sandalye